marți, 19 martie 2013

Cum functioneaza pasta de dinti bio?

Fiecare dintre noi isi doreste sa poata duce o viata mai sanatoasa, de aceea va ofer si eu o alternativa pentru pasta de dinti clasica care desi probabil nu stiati are foarte multe ingrediente chimice care va pot afecta sanatatea pe termen lung.

Pasta de dinti pentru copii si adulti bio este realizata doar din ingrediente naturala eliminand orice risc de infectii sau iritatii datorate ingredientelor precum propylene glycol, un ingredient controversat folosit ca antigel pentru motoarele avioanelor si titanium dioxide gasit in vopseluri.

Pasta de dinti pentru copii
Nu pot totusi sa nu mentionez faptul ca mi-a luat trei luni sa ma obisnuiesc cu gustul si mirosul specific, nu este foarte placut, copilul meu nu a avut nici o problema, adevarul este ca ingredientele sunt un pic diferite in functie de grupa de varsta careia se adreseaza.

Cum pot oare companiile care produc pasta de dinti sa nu mentioneze sau cel putin sa nu foloseasca ingrediente care s-au dovedit a fi cancerigene si care nu iti ajuta cu nimic dintii din contra, marea majoritate contin si bicarbonat de sodiu care distruge smaltul dintilor, cariile apar astfel mai repede.

Pasta de dinti bio este buna pentru copii deoarece are ingrediente atent selectionate cum ar fi propolis, mir, ulei essential de fennel, carragreenan, glicerina vegetala si carbonat de calciu. Spuma este facuta cu ajutorul carbonatului de calciu, nu te astepta sa fie la fel de multa ca la pasta de dinti traditional, de asemenea uleiul essential de fennel este un excelent dezinfectant care impiedica aparitia infectiilor si a iritatiile.

Daca vrei sa faci o schimbare in stilul tau de viata iti recomand sa incerci cu incredere o pasta de dinti organica fara SLS, este un produs bun atat pentru copii cat si pentru adulti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu