vineri, 26 aprilie 2013

Shoppingul la femei


O necesitate, un hobby sau un tratament ?
Putin din toate trei as spune avand in vedere faptul ca toate femeile, fara exceptie sunt pasionate de cumparaturi. Le difera nisa de lucruri pe care le cumpara dar cu siguranta shoppingul la femei este o trasatura genetica universala.
Shoppingul este o necesitate intalnita si la barbati numai ca ei au nevoie de mai putine lucruri decat femeile, asadar unei femei intodeauna i va lipsi, fara sa exagereze, ceva din dotare, de la haine, cosmetice, ustensile, decoratiuni pana la mancare.

Shoppingul este un hobby deoarece femeile il gasesc relaxant, adora sa se plimbe prin magazine in timpul liber, sa faca o pauza de cafea cu prietenele si sa cumpere diverse lucruri chiar daca cele achizitionate nu sunt o necesitate. Este de ajuns sa le placa pe moment un lucru pentru a-l cumpara si a se simti bine, chiar daca apoi 50% dintre lucrurile stranse astfel, vor fi facute cadou.
Shoppingul este de asemenea un tratament  avand in vedere pasiunea fameilor pentru cumparaturi si faptul ca le este pe plac mereu, in momentele cand sunt triste sau in depresie cumpararea unei haine sau a unui obiect ce le place va da psihicului o stare mai buna, de placere si calm uitand putin de probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu