vineri, 17 mai 2013

O vacanta perfecta in familie

Ne dorim ca in fiecare an sa avem cateva zile doar pentru noi, sa ne inchidem telefonul si sa ne bucuram de timpul petrecut alaturi de familie. 
Noi in fiecare vara petrecem 2-3 zile la mare si daca mai avem timp ne indreptam si spre munte, este o vacanta binemeritata pe care o planificam din timp.
Pentru ca bugetul nostru de vacanta a scazut in ultimii 2 ani a trebuit sa ma interesez din timp de ofertele agentiilor de turism, trebuie sa recunosc ca nu am gasit foarte multe, preturile au ramas cam la fel in comparatie cu anii trecuti.
Am dat totusi peste un comunicat de presa care anunta lansarea unei noi platforme de rezervare pentru hoteluri din Bulgaria unde am gasit preturi destul de bune pentru hotelurile din Bulgaria. Pretul pe noapte la un hotel de 3 stele este in jur de 20 euro, se poate asigura separat si transportul. Poti rezerva online camera si  ai conditii speciale pentru anularea rezervarii precum si modalitati de plata diverse.
Sunt foarte multe agentii in Romania, aveti totusi atentie la tarifele practicate si mai ales la ce costuri nu include pachetul ales, intrebati daca aveti taxa de statiune inclusa, daca se plateste supliment pentru copil, iar daca plecati cu avionul nu uitati sa intrebati cat costa taxele de aeroport.
O varianta pentru a gasi vacante mai ieftine este sa stati cu ochii pe site-urile de reduceri, sunt city break-uri si la 50 euro, iar 7 zile in Bulgaria sau Grecia pot fi si 100 euro, trebuie doar sa cauti si sa alegi un furnizor de incredere.
Daca nu va plac destinatiile “comune” va puteti indrepta atentia spre portalul booking.com unde introducand un oras sau statiune puteti gasi sute de hoteluri, fiecare are imagini cu camerele, recenzii ale turistilor care s-au cazat aici, iar anularea rezervarii este in majoritatea cazurilor gratuita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu