marți, 7 iunie 2016

Bicarbonat pentru ten

Stiati ca bicarbonatul face minuni pentru tenul tau? Aplicat in jurul ochilor, acolo unde este pielea mai sensibila, bicarbonatul iti va schimba complet aspectul. 
Beneficiile bicarbonatului de sodiu sunt multiple si are foarte multe intrebuintari. Bicarbonatul este folosit atat pentru sanatate cat si pentru frumusete. Acesta te scapa de acnee, pete, micoze, negi si mancarimi. Trebuie doar sa formezi o pasta din bicarbonat de sodiu si sa o aplici pe zonele unde ai probleme. Vei vedea ca situatia se va remedia imediat. 
Pentru un ten tanar si curat este neaparata nevoie sa folosesti bicarbonat. Vei vedea ca si in comert sunt foarte multe masti pentru fata care contin acest ingredient. Aceste masti sunt extraordinare pentru orice tip de piele. 
Daca aplici bicarbonat in jurul ochilor, vei scapa de cearcane si de umflaturi. Acest tratament actioneaza ca un pansament pentru zona respectiva. Ai nevoie de bicarbonat de sodiu si ceai de musetel. Amesteca pana se formeaza o pasta si maseaza timp de cateva minute zona afectata, dupa care lasa sa actioneze vreme de 15 minte. Dupa ce a trecut timpul precizat anterior clateste bine cu apa calduta. 
Pentru un efect mai bun poti aplica la final ulei de cocos pentru ca va hidrata pielea fina. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu