vineri, 15 iulie 2016

Obiceiuri la care cuplurile fericite reununta

Daca vrei sa ai o relatie fericita trebuie sa mai lasi de la tine, asa se zice. Acest lucru trebuie sa vina din partea ambilor parteneri. Daca doar unul renunta la anumite lucruri doar de dragul celuilalt, lucrurile vor lua o intorsatura nu prea frumoasa. 
Cuplurile fericite renunta la anumite obiceiuri doar pentru a le merge bine. O relatie este usor de mentinut bineinteles daca cei doi parteneri sunt pe aceeasi lungime de unda majoritatea timpului. 
Daca renuntati la ideea de egalitate, inseamna ca faceti pasi buni in relatia voastra. Nu trebuie sa considerati ca va aflati permanent intr-o cursa. Fiecare are dreptul sa isi urmeze propriul drum, chiar daca va aflati intr-o relatie. Atunci cand sunteti fericiti si va iubiti din plin, va doriti unul altuia ce este mai bun si va permiteti sa evoluati. 
Nu va ingnorati. Atunci cand ajungem sa ne ignoram, iubirea dispare incet incet. Ignorarea partenerilor inseamna inceputul unui declin. Cel de langa tine simte nevoie de afectiune asa ca acorda-i din plin. 
Sunteti casatoriti, aveti copii si multe amintiri in spate. Nu puneti intotdeauna copiii pe primul plan, pentru ca asta va poate afecta relatia. Acordati-le atentia necesara dar faceti-va timp si pentru voi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu